Het wezen Corona

Gepubliceerd op 19 maart 2020 om 12:12

Vanochtend stond ik onder de douche toen ik bezoek kreeg,  op dat moment was ik een en al aandacht voor de zwaarte die langskwam, iets wat ik al dagenlang aan het doen ben is dat een podium geven om het vervolgens los te laten, met het water mee te geven in dit geval. Ineens kwam mij het beeld voor waarin mijn Lief enige lange tijd geleden toen 5d hot topic was mij de vraag had gesteld, hoe zorgen we ervoor dat iedereen mee komt naar 5d en wat gebeurt er met de mensen die gewoonweg willen blijven slapen in 3d. Het precieze antwoord had ik niet, wel geloofde ik dat iedereen mee zou gaan naar 5d en er niemand achter zou blijven, ik geloof dat ik heb gezegd dat het allemaal wel geregeld wordt wanneer het zover is. Op het moment dat ik naar dit beeld keek, kwam Zij binnen, een prachtig liefdevol lichtwezen, de naam die wij haar gegeven hebben is Corona. Een wezen zo mooi, het licht spat er van af, oogverblindend, zo misverstaan, ze vroeg om begrip voor haar zware taak. Het is haar taak om ons mensen mee te nemen naar een wereld van 5d, een zware taak omdat er nu letterlijk van je gevraagd wordt, word je wakker en laat je los of kies je ervoor om opnieuw geboren te worden zonder de balast genaamd zwaarte. Ze wordt gezien als de onzichtbare vijand van ons allen, ik kan haar alleen maar dankbaar zijn voor wat ze aan het doen is, een zware taak en onbegrepen. Voor wat ze gaat doen, voor wat er met mij en de mensen om mij heen gebeurt, nog steeds kan ik alleen maar dankbaarheid tonen. Sinds zij er is zijn een hoop dingen veranderd, heb je al gemerkt dat er niet meer gesproken wordt over oorlog? of andere geweldplegingen? Heb je iets gehoord over natuurrampen? Bosbranden? Heb je gehoord dat ze in Venetië de vissen kunnen zien zwemmen? Heb je gehoord over de schone lucht? Zie jij de cadeautjes die Moeder Aarde je elke dag geeft, nu jij de 'tijd' hebt om te kijken? De zonsopkomsten? Het wolkenspectakel aan het eind van de dag? Valt het je op dat mensen voor elkaar zorgen? En laten we eerlijk zijn dit alles komt in mijn ogen alleen maar door Corona. Laten we in plaats van haar te verachtten, haar te accepteren, wordt wakker of wordt herboren.  


«   »