26 september 2019

Recensie van een klant:

' Het heeft mij enorm geholpen bij mijn ziekte'.

Bij deze klant heb ik ondersteuning geboden in haar weg in chemo en immuuntherapie.

 

26 september 2019

OPROEPJE

Ik ben op zoek naar mensen die burn-out klachten hebben.

Waarom zoek ik die?

Ik werk intuïtief en met stemvorken en de theorie verteld mij dat ik mensen met een burn-out kan helpen. Ik zou graag willen weten hoe dit in de praktijk werkt. Ben jij iemand of ken jij iemand en zou je samen met mij dit aan willen gaan. Stuur dan een bericht naar aislingshineyourlight@outlook.com

Vanwege de frequentie in het maken van de afspraken heb ik ruimte voor drie mensen. 

Wat ik van jou vraag?

Is dat je het vast legt door middel van tekst, tekeningen wat voor jou werkt, schrift krijg je van mij. Op basis van een vrijwillige bijdrage, je geeft wat je kan en wil geven.

 

13 augustus 2019

Al enige tijd behandel ik iemand met rugpijn, een rugpijn die verder gaat dan de rug, door de benen dat zelfs zijn kleine teen zeer kon doen. Al met al bepaalde punten die zeer deden, punten die voor mij een geheel vormen. De oorzaak legde hijzelf vooral bij een auto ongeluk van een jaar geleden. Sinds kort zijn we op het punt bereikt dat het centrum waar hij alle pijn vandaan voelde komen weg is, door de stemvorken, de healing die ik geef en zijn eigen bewustwording en inzichten. 

Ik vind het geweldig om te zien dat iemand zelf met inzichten komt, van hieruit is er meer de motivatie voor veranderingen. Ik ben dankbaar dat ik dit van dichtbij mag mee maken en ook van mezelf nieuwe dingen leer samen met mijn stemvorken en schijnbaar ook mijn handen.

 

12 juni 2019

Vandaag tijdens een sessie kwam er een entiteit naar voren, tja ook dit kan gebeuren tijdens een stemvork sessie. Nu is mijn ervaring met entiteiten, dat de naam ervan een negatieve lading heeft maar niet het wezen. Zolang je er zelf met liefde mee omgaat, gebeurt dit andersom ook. Niettemin is het jou lichaam en heeft hij/zij een eigen plek om te zijn dus gaan we er uit. Vaak zoals vandaag was er een boodschap, waar hij vandaan komt, waarom hij er was, kennis voor degene op mijn tafel.

Je doet ze op, op momenten dat er ruimte is in je lichaam, maar ook wanneer je ze het ware nodig hebt. Dit was een waterwezen die de taak op zich genomen om alles in het lichaam als in een flow te laten stromen. Iemand die veel denkt en veel in het hoofd zit, werd er aan herinnert om als een beekje te zijn. Daar liggen steentjes in, bochten, maar is vooral kalm zijn weg aan het zoeken.

 

6 juni 2019

Ik merk dat mensen het moeilijk vinden om zo maar even bij iemand, mij te komen. Daar kan ik mij wel in vinden, zelf weet ik ook graag naar wie ik ga en of deze persoon mij kan helpen. Tenzij ik voel dat ik echt 'moet', dan stel ik geen vragen maar ga ik op mijn intuïtie af.

Maar ik snap dat het lastig is, er ligt een drempel wellicht. Daarom plan ik altijd intake gesprekken in. Ik wil graag dat jij je op je gemak voelt zodat je open kunt zijn naar mij en ik eerlijk naar jou. En voel je dan vooral vrij om daarna te beslissen of je een sessie bij mij boekt.

Er is bewustzijn nodig vanaf jou kant, ik help je op weg, schijn je bij, geef je wat je nodig hebt, maar uiteindelijk ben jij diegene die het verankert in jezelf. Jij zet het vast, ik vraag dat van jou wanneer je bij mij komt. Openheid en vertrouwen vind ik daarom heel belangrijk want dat legt een zekere veiligheid over jou heen zodat jij door je proces kan en ik onderweg hier en daar een lichtje schijn. 

Voor het intakegesprek reken ik niks, er is dan geen druk, of drempel, vooral vrijheid en veiligheid.

 

22 mei 2019

 

Voorbereidingen zijn weer getroffen, twee sessies vandaag en zelfs Bodhi is er helemaal klaar voor.

Vandaag twee verschillende sessies, eentje waarbij er om ontspanning gevraagd wordt en er gekampt wordt o.a met vermoeidheid.

De andere is een ondersteuning bij immuuntherapie, deze klant is al een tijdje onder behandeling bij mij en het ziekenhuis. Waarbij het ziekenhuis geen uitweg zag alleen om de groei van een tumor tegen te houden, was alles wat ze konden doen. Na vele behandelingen bij mij en in het ziekenhuis, bewuste leefstijl, is de tumor zelfs kleiner geworden.