12-12-2019

πŸ’«βœ¨πŸ’« De feestdagen komen eraanπŸ’«βœ¨πŸ’«
En dat betekent cadeautjes!! 
Speciaal daarom maak ik dit jaar cadeaubonnen. 
Wat dacht je van:
Een Duosessies in samenwerking met mizizi t.w.v €144
Een 3-maandelijkse orakel event t.w.v €150 ( wanneer je bij de eerste tien zit, daarna €300)
Een zielstekening t.w.v €33
Een bijzondere post t.w.v €55
Een stemvork sessie t.w.v €66
Een uniek cadeau voor onder de boom 🌲 voor een ander maar ook voor jezelf 
Voor meer informatie kun je naar mijn facebookpagina gaan of stuur een berichtje! 

 

 

1 december 2019


✨ πŸ’œ ✨ As above as below belichaamd in ons, samen één. 
Samen laten we mensen zachtjes landen in verbinding met hun eigen Licht  ✨ πŸ’œ ✨ 
Heb je last van acute of chronische pijn op welk gebied dan ook? Ervaar wat we voor je mogen betekenen:
• Bij fysieke klachten zoals chronische en acute pijn, migraine, reuma enz. 
• Bij emotionele klachten zoals rouw en verlies. 
• Bij psychische klachten zoals angst, depressie en burn out en dergelijke. 
• Voor energetische groei. Beter aarden, dieper landen. Elke sessie specifiek op jou afgestemd. 
• Intenser, dieper, 2x zoveel liefde van het Sterrenmeisje en het Aardemeisje 😊
Ik heb sinds twee jaar een praktijk in Tiel: “De afgelopen twee jaar heb ik al wat mensen mogen helpen. Ik werk samen met de stemvorken en doordat ik kan communiceren met energie in welke vorm dan ook, versterkt elkaar dit en zie ik goede en hele mooie resultaten. Mijn werkgebied zit in wat je niet kan zien, ik weet, voel of hoor wat er is en vertaal dit voor jou, ik help je om bij inzichten te komen, dichter bij jezelf te Zijn. Ik stem mij heel zuiver af op de diverse energieën. Die lees ik als het ware en zo kom jij tot inzicht. Ik ben heel diep verbonden met sterrenwezens, natuurwezens en gaat daar heel gemakkelijk mee in gesprek.

Talitha heeft sinds 2010 haar praktijk in Eindhoven: “In de afgelopen 10 jaar heb ik al heel wat mensen bij gestaan op hun weg naar zichzelf. Door astrologie, regressie, meditatie, groeps- en individueel werk breng ik de mens terug in zijn/haar eigen heelheid. We zijn al heel, dus het is het herstellen van die wetenschap. Sinds ik met de stemvorken mag werken valt me op hoe prachtig we daardoor fysiek, emotioneel en psychisch herstellen doordat de herinnering aan wie we zijn werkelijk zijn weer vrij mag stromen.” Talitha werkt met de elementen van de natuur, de natuurwezens en is heel aards verbonden. Daarnaast leest zij als het ware de energie van jouw lichaam waardoor transformatie kan plaatsvinden tot op celniveau.
Nu Talitha en ik samenwerken behalen wij prachtige resultaten op allerlei niveaus. 
Super gaaf dus! 

• Talitha en ik bundelen stemvorken, intuïtie en handen. Zodat jij nog dieper kunt ontspannen en nog beter kunt groeien. 
• Een sessie van 1,5 uur (+-) à €166,-
• Ter kennismaking nu € 144,- !! 
• Je hebt minder sessies nodig, vaak heb je aan 1 sessie genoeg!
• Jouw sessie in Tiel of Eindhoven, altijd in de buurt dus!

 

 

29 oktober 2019

Bijzondere Post

Pas geleden (zie vorige post) kreeg ik bezoek van een hele fijne Ziel, deze Ziel was bezig haar fysieke vorm los te laten. Ze wilde alleen iets achterlaten, iets wat bekend zou staan als bijzondere post.

Nu zijn er meer zielen die Post hebben en mensen die ze graag zouden ontvangen. Ben jij of ken je iemand die zo'n Post wel kan gebruiken? Neem dan contact met mij op. 

Ik geef je een stem, een hand en een oor.

 

23 oktober 2019

Er kwam bij mij een kleine (grote) ziel, die op het punt stond haar lichaam achter te laten en verder te reizen. Zij had een boodschap, die ik doorgegeven heb. Doordat zij op een liefdevolle manier kwam overbrengen wat ze van mij wilde kon ik haar in liefde helpen. Ik kwam tot het besef dat dit is wat ik hoor te doen, op deze planeet, op dit moment. Fysieke boodschappen achterlaten bij degene die nog hier mogen zijn, boodschappen die afkomstig zijn van degene die geen stem hebben. Dit is wat er in mijn plan staat. Voor haar moest ik een boek maken, wat voor mij weer een leuke creatieve deur open zette. Ik ben mij er wel van bewust dat elke ziel een eigen manier heeft van een boodschap achter laten en dat is helemaal ok, dat mag, iedere boodschap zal ik overbrengen zoals de ziel dat wil.

Dank je wel Lieve kleine grote Ziel voor het laten zien hoe het mag zijn

 

26 september 2019

Recensie van een klant:

' Het heeft mij enorm geholpen bij mijn ziekte'.

Bij deze klant heb ik ondersteuning geboden in haar weg in chemo en immuuntherapie.

 

26 september 2019

OPROEPJE

Ik ben op zoek naar mensen die burn-out klachten hebben.

Waarom zoek ik die?

Ik werk intuïtief en met stemvorken en de theorie verteld mij dat ik mensen met een burn-out kan helpen. Ik zou graag willen weten hoe dit in de praktijk werkt. Ben jij iemand of ken jij iemand en zou je samen met mij dit aan willen gaan. Stuur dan een bericht naar aislingshineyourlight@outlook.com

Vanwege de frequentie in het maken van de afspraken heb ik ruimte voor drie mensen. 

Wat ik van jou vraag?

Is dat je het vast legt door middel van tekst, tekeningen wat voor jou werkt, schrift krijg je van mij. Op basis van een vrijwillige bijdrage, je geeft wat je kan en wil geven.

 

13 augustus 2019

Al enige tijd behandel ik iemand met rugpijn, een rugpijn die verder gaat dan de rug, door de benen dat zelfs zijn kleine teen zeer kon doen. Al met al bepaalde punten die zeer deden, punten die voor mij een geheel vormen. De oorzaak legde hijzelf vooral bij een auto ongeluk van een jaar geleden. Sinds kort zijn we op het punt bereikt dat het centrum waar hij alle pijn vandaan voelde komen weg is, door de stemvorken, de healing die ik geef en zijn eigen bewustwording en inzichten. 

Ik vind het geweldig om te zien dat iemand zelf met inzichten komt, van hieruit is er meer de motivatie voor veranderingen. Ik ben dankbaar dat ik dit van dichtbij mag mee maken en ook van mezelf nieuwe dingen leer samen met mijn stemvorken en schijnbaar ook mijn handen.

 

12 juni 2019

Vandaag tijdens een sessie kwam er een entiteit naar voren, tja ook dit kan gebeuren tijdens een stemvork sessie. Nu is mijn ervaring met entiteiten, dat de naam ervan een negatieve lading heeft maar niet het wezen. Zolang je er zelf met liefde mee omgaat, gebeurt dit andersom ook. Niettemin is het jou lichaam en heeft hij/zij een eigen plek om te zijn dus gaan we er uit. Vaak zoals vandaag was er een boodschap, waar hij vandaan komt, waarom hij er was, kennis voor degene op mijn tafel.

Je doet ze op, op momenten dat er ruimte is in je lichaam, maar ook wanneer je ze het ware nodig hebt. Dit was een waterwezen die de taak op zich genomen om alles in het lichaam als in een flow te laten stromen. Iemand die veel denkt en veel in het hoofd zit, werd er aan herinnert om als een beekje te zijn. Daar liggen steentjes in, bochten, maar is vooral kalm zijn weg aan het zoeken.

 

6 juni 2019

Ik merk dat mensen het moeilijk vinden om zo maar even bij iemand, mij te komen. Daar kan ik mij wel in vinden, zelf weet ik ook graag naar wie ik ga en of deze persoon mij kan helpen. Tenzij ik voel dat ik echt 'moet', dan stel ik geen vragen maar ga ik op mijn intuïtie af.

Maar ik snap dat het lastig is, er ligt een drempel wellicht. Daarom plan ik altijd intake gesprekken in. Ik wil graag dat jij je op je gemak voelt zodat je open kunt zijn naar mij en ik eerlijk naar jou. En voel je dan vooral vrij om daarna te beslissen of je een sessie bij mij boekt.

Er is bewustzijn nodig vanaf jou kant, ik help je op weg, schijn je bij, geef je wat je nodig hebt, maar uiteindelijk ben jij diegene die het verankert in jezelf. Jij zet het vast, ik vraag dat van jou wanneer je bij mij komt. Openheid en vertrouwen vind ik daarom heel belangrijk want dat legt een zekere veiligheid over jou heen zodat jij door je proces kan en ik onderweg hier en daar een lichtje schijn. 

Voor het intakegesprek reken ik niks, er is dan geen druk, of drempel, vooral vrijheid en veiligheid.

 

22 mei 2019

 

Voorbereidingen zijn weer getroffen, twee sessies vandaag en zelfs Bodhi is er helemaal klaar voor.

Vandaag twee verschillende sessies, eentje waarbij er om ontspanning gevraagd wordt en er gekampt wordt o.a met vermoeidheid.

De andere is een ondersteuning bij immuuntherapie, deze klant is al een tijdje onder behandeling bij mij en het ziekenhuis. Waarbij het ziekenhuis geen uitweg zag alleen om de groei van een tumor tegen te houden, was alles wat ze konden doen. Na vele behandelingen bij mij en in het ziekenhuis, bewuste leefstijl, is de tumor zelfs kleiner geworden.