In mijn praktijk

Ondersteuningstraject

 

Bij een ondersteuningstraject dat ik helemaal afstem op wat jij nodig hebt, ondersteun ik jou. Bij een intake zullen we in kaart brengen dat wat jij nodig hebt en waar je ondersteuning in kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan hoogsenstiviteit voor jou en je omgeving, een ziekteproces waar je door heen mag, een burn-out, ondersteuning bij verwerkingen en verlies/rouw, wil je dieper naar binnen en jezelf kennen, in je kracht gaan staan, jezelf kunnen laten Zijn, meer rust en balans in je leven of zoek je helemaal ergens anders ondersteuning in neem dan gerust contact op om te horen of ik wat voor je kan betekenen.

 

Acht keer zullen we samen komen, dit kan online maar ook in real-life, in energie zijn er geen grenzen. Tussendoor kun je mij altijd mailen, ik zal je op mijn tijd antwoorden. De zeven momenten van samenkomst zullen 1,5 uur duren, in die tijd zetten we een volgende stap opbouwend naar de zevende keer. Ik zal daarin ook je vragen beantwoorden en we evalueren even hoe het tot nu toe gaat. De stemvorken zullen in dit traject ook een onderdeel zijn, daarnaast heb ik ook verschillende healings-technieken, meditatie en mijn contact met alle energieën om ons heen, samen met dit kan ik een mooie en fijne ondersteuning zijn voor jou.

€777

 

Stemvork therapie

 

De wezens van de stemvorken en ik werken nauw samen als het gaat om jou lichamelijke en energetische lichamen. Het is een directe manier van voelen voor jou, op een prettige manier. Je kunt het vergelijken met acupunctuur alleen staat hier een stemvork op je huid of op je kleren in plaats van dat een naald. De stemvorken brengen een subtiele trilling met zich mee, die je onderhuids voelt, je voelt het je organen ingaan, je kunt de trilling van binnenuit volgen. Ze laten op een prettige en zachte manier zien waar er blokkades zijn, ze brengen je ontspanning en rust, daar zijn ze weer vergelijkbaar met een massage maar dan met je kleren aan. Ze nemen je mee op reis, ze laden je op, ze laten je zien, ze ondersteunen jou. Ze kunnen je helpen met pijn, ondersteunen in een ziekteproces, ze brengen je dichter bij jezelf. Ben je veel moe? Ook daar kunnen zij wat mee, wil je meer gegrond zijn? Het is een veelzijdigheid met wat ze allemaal voor je kunnen doen, neem gerust contact op om te zien of ze ook iets voor jou kunnen doen. Elke deel van je lichaam heeft een eigen frequentie waar het op trilt, samen met je lichaam mag dit in harmonie zijn. Wanneer dit uit balans is merk je dit door bijvoorbeeld pijn, of dit nu aan de buitenkant of binnenkant zichtbaar is de stemvorken helpen het weer in balans te brengen en zorgen ervoor dat jou lichaam weer in harmonie is. Voor mensen met een burn-out, mensen die te maken hebben met rouwverwerking, mensen die ondersteuning nodig hebben bij een ziekte proces. Jou lichaam en de wezens van de stemvorken vertellen mij precies wat er nodig is en wat ik voor jou kan doen. Staat hier in de tekst niet bij wat je zoekt, neem dan contact op via mail, grote kans dat ik wel iets voor je kan doen.

 

Een stemvorksessie is een afspraak van gemiddeld een uur. Een afspraak kan plaatsvinden bij mij in de praktijk maar ook bij jou thuis, op afstand werkt net zo goed als van dichtbij.

€66

 

Op aanvraag

 

Ik werk ook met aanvragen voor bijvoorbeeld een Lichtsteen, een kaartlegging, een energetische tekening of schilderij afgestemd op jou en jouw energie. Je kunt ook een van deze aanvragen omdat je voelt dat er vanaf een andere dimensie contact gezocht wordt en je een tool wil, via mij hen laten vertellen. Zo nu en dan maak ik een van bovenstaande zonder dat ik weet voor wie, je vindt deze op mijn Facebookpagina maar ik zal ze apart op mijn website gaan zetten met daar dan ook de uitleg. 

Varieënd van €11-33

 

Ook op aanvraag is een telefonisch consult, een korte 1 op 1 sessie waarbij ik mij afstem op jou energie en mijn kanaal open zet voor hen die iets te vertellen of zeggen hebben wat voor jou bestemd is. Jou vraag waarmee je dit consult aanvraagt zullen we dan bespreken, een blik geworpen op afstand op iets wat jou bezig houdt. Je hebt bijvoorbeeld een terugkerende pijn en je wilt graag meer weten hierover, het kan ook dat je wilt dat ik een kaart trek op een thema en deze met je bespreek en je dan ook vragen daarover kunt stellen. Een telefonisch gesprek van 15 minuten op een tijdstip die we samen afspreken.

€11

 

Een duosessie mag je ook via de website aanvragen, deze worden over het algemeen op Facebook aangeschreven, hier vindt je dan ook recensies en data waarop we samen komen wordt ook hier gepost. Een duosessie is een stemvork therapie die ik samen met Mizizi (Talitha) verzorg, maandelijks komen wij samen in Tiel of in Eindhoven, dat is afhankelijk waarvandaan onze klanten komen, zo is een van ons twee altijd dicht bij jou.

 

Op reis met het aardemeisje en het sterrenmeisje. Kom bij ons om op te laden, een welness-momentje voor jou alleen. Begeleid door ons mag jij op reis. De één sterk verbonden met de sterren, de ander met de aarde. Samen vormen wij met onze gidsen en die van jou een team. Een team wat jou mag begeleiden in je proces en wat er voor jou op dat moment belangrijk of nodig is.

Een duosessie duurt 1,5 uur en vinden plaats op een datum die wij aangeven, er is mogelijkheid om op een andere datum aan te vragen, dit mag je dan via een e-mail en dan overleggen wij even met onze agenda’s wat we kunnen betekenen voor jou.

€166