Over mij

Ik geloof dat het lichaam zelf genezend is. Graag geef ik het hoe en waarom van dit zelf-genezende vermogen aan je door. Dit doe ik o.a door middel van stemvorken, maar ook door het toepassen van specifieke methodes en meditaties. Jij houdt er steeds zelf de leiding. Doordat ik ondersteund word door alle Lichtwezens uit alle Dimensies, kan ik dit voor jou doen. En wanneer het even te donker voor je is, neem ik je bij de hand en schijnen wij samen terug het Licht op jou pad. 

 

Aisling is Gaelic voor Vision en Dream het weergeeft een deel van mijzelf, Shine your Light staat voor precies wat het zegt ‘schijn je licht’. In deze nieuwe tijd met alle veranderingen, alle energieën, alle gebeurtenissen is het gemakkelijk om jezelf kwijt te raken. Alles wordt in twijfel getrokken, we onderzoeken steeds meer of voor ons iets ‘waar’ is of niet, we staan onder druk van een maatschappij die op lossen schroeven staat, een maatschappij die ook aan het veranderen is met de nieuwe tijd en nieuwe energieën.

 

Ik werk op energetische basis wat betekend dat ik op een ander manier kijk en onderzoek, advies geef en vragen kan beantwoorden met behulp van jou gidsen en andere Lichtwezens.